En tanke som kommer upp ganska ofta

En tanke som slår mig ganska ofta & speciellt i närheten av Hannes & Amelia är att hur ska man kunna förklara sin kärlek till de två underbara människorna? Det är ju omöjligt & det måste vara en sak som verkligen inte går, man kan inte sätta ord i all kärlek, inte visa via saker eller något annat. 
Känslan i kroppen kan ibland vara jobbig, att man inte riktigt kan förklara det, även fast det är en fantastisk känsla. 

Hannes & Amelia, de två är mitt liv. Att tänka tanken på att de inte skulle finnas är hemsk & svider, utan dessa två människor vet jag ärligt talat inte vart jag skulle stå idag. 

När jag fick Amelia & även lite innan det hände saker gång på gång, jag & Amelia har redan varit med om en hel del, kanske till & med mer än vad vissa har varit med om. Att jag stod på mina egna ben, log och ändå njöt av livet & henne under den tiden va mycket hennes förtjänst, denna vackra lilla människa har gjort så mycket i mitt liv och gör än idag otroligt mycket ! 
Jag var många gånger nere på botten & satt med rädslor vissa nätter för vad spm skulle hända, blev ju själv med henne & bad amelias pappa ett flertal gånger att dra, men även fast jag bad honom dra så fanns ångesten för att Amelia inte skulle få växa upp med en pappa, så att be honom dra var inte med glädje, det var inte för min skull, det var för att jag inte vill se när min egna dotter blir sårad. När jag bad honom dra kom även hoten mot mig, som förstörde mina nätter med tårar & hat. Men trots all hat inom mig, all sorg & all ångest så fanns ljuset där varje dag, vid min sida. 

Efter det kom ännu ett ljus till, min älskade kille. Den nervositeten första gången han skulle komma va hemsk men samtidigt så fantastisk. När jag sedan fick honom som min så förändrades mitt liv ännu en gång, till så mycket bättre. Att se Hannes & Amelia med varandra, det finns inget vackrare. Är så otroligt glad över att ha dessa två människor i mitt liv, att få dela allt med de, att få se amelias utveckling för varje dag. Att veta om att jag alltid kommer ha kärlek och mina största ljus med mig överallt är obeskrivligt ! 
Jag älskar er, mycket mer än vad ni någonsin kommer kunna förstå & mycket mer än vad andra kommer förstå, kan vara förjävlig vissa dagar det vet jag, men även dessa dagar är ni mim trygghet i livet, ni är min framtid & jag kommer aldrig lämna er två! ❤️