Längtat efter det

Idag jobbade jag en kort dag, 7-14 bara, riktigt skönt ! 
Efter praktiken så fick jag gå hem, det var rätt så skönt trots blåsten, blev även chockad över att det bara tog ca 10-15 min. När jag väl kom hem så blev det lite egentid med mitt lilla hjärta, något jag har längtat efter någon otroligt mycket. Vi började med att fika lite, efter de började vi städa till musik, sen har vi målat lite, kollat tv och bara myst! 
Fick även torka och rengöra ett sår på henne då hon har gått emot något och rivit upp på foten, men det gick skapligt bra. Några tårar kom och det kan jag förstå, för att skada foten är inte alls skönt, stackarn! 
Men de barn som inte skadar sig, sitter i bur. 

Nu ligger jag i sängen med svidande ögon. Imorgon är jag ledig så då tänkte jag sova lite och sen kanske ta med Amelia ut en stund. 

Bad Amelia le, detta blev leendet ;) 



Denna bild är från i helgen då vi skulle åka till Linköping. Ska mamma ha med sig vagn så ska jag med det. Även med en bebis i. 
Det sluta med att vagnen inte gick att fälla ihop så sprang iväg lite försiktigt när hon inte såg och lämnade vagnen. Taskigt, men att gå med ett barn som dessutom ska köra sin egna vagn i Linköping skulle ta timmar.