Inskolningen gick super bra!

Inskolningen idag gick så jäkla bra! 
I början var Amelia lite blyg men det var nog för alla barn och fröknar. När vi sen gick in för att kolla lite så blev det genast mycket bättre, hon lekte med fröken och ett barn till som ville komma in och leka med Amelia. De två hängde ihop hela timmen sen. 

När vi hade varit inomhus en stund gick vi ut och då brydde hon sig inte om mig. Så jag gick och satte mig lite längre bort och läste genom alla papper jag fick med mig. 

Imorgon blev hon ledig från dagis då fröken som skolar in Amelia också var ledig. På onsdag ska hon vara själv en timme och likadant på torsdag. På fredag är det tänkt (beroende på hur dessa dagar går) att hon ska vara kvar och äta lunch. 
Vi bor ju heller inte så långt bort så om det skulle vara något är jag där inom några minuter. 

Är så stolt över min prinsessa som är så duktig med allting. 
Det enda som ska tränas på nu är att bli av med blöjan. 

Just nu ligger jag i sängen, är skapligt trött efter att ha varit uppe sen klockan 8 imorse och med det börjar jag nog få en förkylning, resten av familjen har smittat mig. 
Jag och Hannes diskutera sjukdomar förut och visst är det väl så att mammor konstigt nog tål mer än pappor, men det kan ju också vara för att vi handskas med alla dessa sjukdomar när barnen är sjuka. Men det är ju också rätt häftigt att vi då inte blir sjuka alla gånger. Som när Amelia hade maginfluensa 4 gånger på 2 veckor och jag sov med henne på soffan, låg vaken hela natten ifall att hon skulle spy men jag blev trots det inte sjuk, eller jag kanske blev sjuk för i två dagar mådde jag så dåligt, vaknade alldeles kallsvettig på natten av illamående men jag kunde äta och spydde aldrig, det kan också bero på att jag gör allt för att inte spy och mina trix är att ligga helt still och bara slappna av och helst somna för då brukar det faktiskt gå över. Men Hannes som knappt var i närheten av Amelia blev sjuk. 
Men nu har jag väl samlat på mig några förkylningar under ett års tid så nu smäller det väl till som alla gånger jag blir förkyld. 

Nu ska jag nog sova. Godnatt. ❤️