Dålig uppdatering..

Uppdateringen har inte varit den bästa sista tiden men har varit inne några gånger men inte vetat vad jag skriva, total hjärnsläpp. Har iallafall de senaste dagarna legat sjuk, nästan så jag ville sjunka under jorden för en stund. Genom förkyld och världens halsont åkte jag på och på det har jag fått världens mest trotsiga och jävligaste unge, skrik och skrik består dagarna för det mesta av. 
Två gånger har Hannes tagit ut henne från affären och sagt sig i bilen med henne pågrund av skriket och att hon absolut inte skulle lyssna. Handlade om godis i söndags, jag sa nej men hon skulle såklart ha godiset tyckte hon själv.. 

Igår kväll bakade de pepparkakor här hemma, Amelias blev det inga av då hon sulta på sin deg och fortsatte sen baka så det fick hon pyssla med under tiden Hannes bakade, goda blev dom. Jag skulle städa undan idag, det som hamna på golvet osv och det var inte lite, hela degen låg under Amelia :). 

Idag har vi varit hos Marie en sväng, sedan skänninge och på östenssons. Har även hämtat ut min nya telefon, en iPhone 6+.. Gigantisk!!! Sitter och skriver med den nu och det känns som en iPad, mina fingrar håller på att dö.. Gick ifrån en 4s så skillnaden är rätt enorm men så skönt det är med nya telefoner! 

Ne ni, jag orkar faktiskt inte skriva mer. Tänkte ta och sova, godnatt!